Page content

4 Tips tegen vroegtijdig klaarkomen

4 Tips tegen vroegtijdig klaarkomen

Geslachtsgemeenschap hebben met je partner, er zou niets mooier moeten zijn dan dat. Het is een moment van intimiteit tussen jullie beiden, en het is het allerbelangrijkste dat jullie er beiden evenveel van kunnen genieten. Als je de media moet geloven werkt dat zo bij alles stelletjes. Wat je echter niet hoort in de media en waar je vrienden liever ook niet over praten is vroegtijdig klaarkomen. Te vroeg klaarkomen tijdens een vrijpartij kan een behoorlijke domper zijn en het zet vaak een stevige wissel op je relatie. Graag willen we nu een paar tips met je bespreken tegen dit vroegtijdig klaarkomen.

Masturbatie

Masturberen, wie doet het nou niet. Het probleem bij masturberen is dat je jezelf een verkeerd patroon aanleert waardoor je razendsnel tot een orgasme komt. Wanneer je met je partner seks hebt gebeurt dit dan ook. Wanneer je masturbeert is het dus zaak dat je een ander patroon bij jezelf aanleert waardoor je een orgasme leert uitstellen. Je zal er samen met je partner profijt van hebben.

Stress

Een van de meest voorkomende oorzaken van vroegtijdig klaarkomen is stress. Stress kan voortkomen uit je sociale leven of vanuit je werksituatie. Spanningen binnen je relatie of financiële problemen zijn ook een bron van stress. Zoek een oplossing voor jouw stress probleem, desnoods met de hulp van een professional.

Medicijnen

Medicijngebruik zorgt altijd voor bijwerkingen. Sommige medicijnen hebben als  bijwerking dat dit je overkomt: vroegtijdig klaarkomen. Dit is niets om je voor te schamen, maar je zou – wanneer je de medicatie langdurig – moet gebruiken kunnen vragen om een andere variant van het medicijn wat je gebruikt.

Gel tegen vroegtijdig klaarkomen

Wanneer je snel resultaat wil zien, en de bovenstaande factoren niet op jou van toepassing zijn is je eikel waarschijnlijk te gevoelig voor wrijving. Je zou in dat geval kunnen kiezen voor Melite Delay Gel. Dit is een gel die je voor het vrijen op je eikel smeert. Deze wordt daardoor tijdelijk wat minder gevoelig. Op die manier kan jij een orgasme een tijd uitstellen.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “4 Tips tegen vroegtijdig klaarkomen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: