Page content

5 Tips om een vroegtijdige zaadlozing uit te stellen

5 Tips om een vroegtijdige zaadlozing uit te stellen

Tip 1: het zit tussen je oren

5 tips om een vroegtijdige zaadlozing uit te stellen  plaatsen – De belangrijkste oorzaak van een snelle zaadlozing zit tussen je oren. Onzekerheid is de belangrijkste factor waardoor mannen te snel klaarkomen. Onzekerheid over je relatie met je partner. of onzekerheid over je eigen prestaties in bed; het zijn zaken die een behoorlijke wissel op jullie seksleven zetten. Het beste is dan ook om hier over te praten met je partner. Via een open gesprek kunnen jullie samen tot een oplossing komen.

Tip 2: denk er niet aan

Wanneer er sprake is van een overgevoelige eikel ligt het risico van een vroegtijdige zaadlozing op de loer. De oplossing om dit aan te pakken tijdens de geslachtsdaad is om even tijdens de seks je gedachten op iets heel anders te richten. Iets wat bij jou totaal geen seksuele prikkel te weeg brengt. Voel je dat je orgasme weer wegzakt..dan ga je verder met waar jullie mee bezig waren.

Tip 3: gebruik een condoom

Natuurlijk is het gebruik van een condoom altijd aan te bevelen bij geslachtsgemeenschap. maar wanneer er sprake is van een overgevoelige eikel komt het helemaal goed van pas. Het condoom zorgt ervoor dat je minder snel opgewonden zal raken tijdens de seks, wat jouw zaadlozing weer uitstelt. Spreek maar van een win win situatie.

Deel dit probleem: vroegtijdige zaadlozing uit te stellen " target="_blank">vroegtijdige zaadlozing uit te stellen op Twitter

Tip 4: doe eens een ander standje

Wanneer jouw favoriete standje tijdens de geslachtsgemeenschap er echt op is gericht. Dat jouw eikel zo snel mogelijk wordt gestimuleerd vraag je ook om een vroegtijdige zaadlozing. Wanneer je een ander standje probeert waarbij je eikel langzamer wordt gestimuleerd doe je niet alleen jezelf, maar zeker ook je partner een plezier.

Tip 5: de gel methode

Wanneer jouw eikel eenvoudigweg te gevoelig is. Waardoor je een vroegtijdige zaadlozing krijgt kan je ook kiezen voor de gel methode. Met Melite Delay Gel die je op je eikel smeert voor de geslachtsgemeenschap – je kan dit ook door je partner laten doen – zorg je ervoor dat jouw eikel minder gevoelig is en dat je orgasme wordt uitgesteld.

5 Tips om een vroegtijdige zaadlozing uit te stellen

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “5 Tips om een vroegtijdige zaadlozing uit te stellen

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: