Page content

Ik kom te snel klaar

Ik kom te snel klaar

Een vroegtijdige zaadlozing voorkomen


Ik kom te snel klaar plaatsen – Het is je vast wel eens overkomen tijdens de geslachtsgemeenschap. Je hebt een heerlijke tijd met je vrouw, vriendin, of bedpartner en na een uitgebreid romantisch voorspel is het dan tijd voor het grote werk. Terwijl je bedpartner helemaal geniet gebeurt datgene wat jullie juist niet willen; je komt te snel klaar. Teleurstelling overheerst op zo’n moment bij je vrouw, vriendin of bedpartner, en de schaamte neemt de macht over bij jou. Waarom overkomt dit jou nu juist? Dit is uiteraard niet de bedoeling wanneer je geslachtsgemeenschap hebt. We geven je wat tips om dit ongemak te voorkomen.

Onzekerheid

Een vroegtijdige zaadlozing komt eenvoudigweg omdat je eikel te gevoelig is. Bij de minste aanraking krijg je een zaadlozing. Een van de grootste redenen van een overgevoelige eikel is onzekerheid. Onzekerheid over je eigen prestaties in bed, maar ook onzekerheid over je relatie. Die psychologische factor werkt door in je prestaties in bed. Er zit dan maar één ding op; bespreek deze zaken met je partner. Openheid van zaken zorgt voor een goede relatie. En voor een geweldige tijd onder de lakens.

Oplossing met medicatie of..

Wanneer jij heel vaak wisselende contacten hebt, of eenvoudigweg geen behoefte voelt om jouw vroegtijdige zaadlozing te bespreken met je partner of de huisarts, kan je altijd nog het probleem tijdelijk oplossen met een medicatie. Jouw overgevoelige eikel kan je minder gevoelig maken met Melite Delay Gel. In dat geval wordt je penis minder gevoelig, wat ervoor zorgt dat een zaadlozing op een moment komt wat voor jou en je partner aangenaam is. De Melite Delay smeer je op je eikel voor de geslachtsgemeenschap. Dit kan je zelf doen, maar je kan het ook door je partner laten doen als onderdeel van het voorspel. Zo genieten jullie beiden.

Ik kom te snel klaar Oplossing:

Bestel Melite Delay

  Laat een bericht achter!

  Comment Section

  0 reacties op “Ik kom te snel klaar

  Plaats een reactie


  *


  Klik gerust eens door onze categorieën heen: