Page content

Help, ik kom te snel klaar (man)

Help, ik kom te snel klaar (man)

Geslachtsgemeenschap is bij alle stellen de basis van hun relatie. Je kan aflezen hoe het met jouw relatie met je partner is gesteld aan de hand van de kwaliteit van jullie seksleven. Hoe frustrerend is het in dat geval wanneer je als man last hebt van te vroeg klaarkomen. Te vroeg klaarkomen is immers heel vervelend voor je partner, maar zeker ook voor jou. Veel relaties lopen op den duur vast op dit probleem, en dat is iets waar jij niet mee te maken wil krijgen. Wanneer jij met dit probleem rondloopt is alle hulp welkom, en wij geven je graag wat tips.

Als de stress de overhand neemt

Met spanning en stress heeft iedereen te maken. Bij de meeste mensen blijft deze stress op een bepaald niveau, en daardoor valt er mee te dealen. Het kan echter natuurlijk zo zijn dat stress zodanig wordt dat je merkt dat je humeur minder opgewekt wordt. Je voelt je regelmatig neerslachtig, en dat bepaalt jouw hele doen en laten. In dat geval maakt je lichaam te weinig serotineaan. Serotine is een hormoon waardoor je je gelukkiger voelt, en wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Het zorgt er ook voor dat geslachtsgemeenschap goed verloopt. Door het verminderen van stress in je leven zal je dus zorgen voor een algemene betere kwaliteit van leven, inclusief je seksleven. Kom je hier niet alleen uit, schroom dan niet om professionele hulp in te schakelen.

Lichamelijke factoren van te vroeg klaarkomen

Wanneer er in jouw leven geen sprake is van teveel stress kan het natuurlijk ook nog zo zijn dat er sprake is van een lichamelijke factor. Meestal zal het zo zijn dat je eikel te gevoelig is voor wrijving. Dit zorgt voor een vroegtijdige zaadlozing. Jij kan dit probleem op een heel eenvoudige manier verhelpen. Het gebruik van een condoom maakt je penis, en in het bijzonder je eikel minder gevoelig. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor de gel methode, met Melite Delay, om ervoor te zorgen dat je eikel minder gevoelig wordt. Op deze manier kan jij een orgasme nog een tijd uitstellen en hebben jij en je partner meer tijd voor elkaar.

Laat een bericht achter!

Comment Section

0 reacties op “Help, ik kom te snel klaar (man)

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorie├źn heen: